Csontváros filmhírek

Sziasztok!

Újabb kisebb hírek érkeztek a Csontváros film háza tájáról. :)


Először is, mint ahogyan már tudjuk is, Lily és Jamie már Torontóban vannak az előkészületek miatt. Cassie szerint nagyon izgatottak, hogy ott lehetnek, és alig várják a forgatást. És még hozzáteszi, hogy nagyon boldognak néznek ki. :) (Képek róluk: http://deszy-diary.blogspot.hu/2012/07/jamie-es-lily-kozos-kep.html és http://deszy-diary.blogspot.hu/2012/07/lily-es-jamie-megint-torontoban.html)

Ami biztos:

- Már megvan Jocelyn, most épp próbálják összeegyeztetni a forgatási beosztását a filmmel.
- Logan Lerman nem lesz Simon, mert már forgat a Csontváros idején. (Szipp- szipp.)
- Clare meglepődne, ha egy-két héten belül nem derülne ki, ki lesz Simon. 
- Magnus szerepére még mindig többen esélyesek.
- Clare nagyon-nagyon szereti a színész, aki Alec lesz. (Aki nagy eséllyel, és ebből a dologból is úgy tűnik, Ed Westwick lesz. A teóriáról többet olvashattok itt: http://deszy-diary.blogspot.hu/2012/06/alec-hirek-lehet-hogy-mar-tudjuk-is-ki.html)


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Edet még Jace-ként is jobban el tudnám képzelni...na de Alec-ként?!

    VálaszTörlés
  2. Jace-nek? o.O Én Jace-nek nagyon nem tudom elképzelni. Akkor már inkább Alec.
    De ha már itt tartunk, én őt Willnek szerettem volna az Infernal Devicesból. Bár az is igaz, hogy mire abból film lesz, ha lesz (a TMI sikerétől függően), addigra ő már "kiöregszik" a szerepből.

    VálaszTörlés