Gyűrűk ura tetkó :)

Sziasztok!

Vannak az ember életében olyan pillanatok, amiket soha nem akar elfelejteni. Egy színész életében pedig vannak olyan forgatások, amire örökké emlékezni akarnak. A gyűrűk ura forgatásán résztvevő színészek között legendásan jó a kapcsolat, az sem véletlen, hogy a legtöbben kitörő lelkesedéssel fogadták A hobbit ötletét, és szó nélkül rábólintottak. És a LOTR szereplői szerették volna szó szerint is magukon viselni az összetartozás szimbólumát: egy tetoválást. Egészen pontosan a 9 gyűrű szövetsége tag közül 8-an tetováltatták magukra (a Gimlit alakító színész állítólag a dublőrét küldte maga helyett xD) tündéül azt, hogy kilenc.

Elijah Wood (Frodo) tetoválása a hasán van. 


Sean Austin és Billy Boyd (Samu és Pippin) a bokájukra tetováltattak, állításuk szerint azokra az órákra emlékezve, amelyeket hobbitlábon töltöttek.


Ian McKellen (Gandalf), Dominic Monaghan (Trufa), Viggo Mortensen (Aragorn) és Sean Bean (Boromir) a vállukon viselik.









Orlando Bloom pedig jó íjászként a karjára tetováltatott, ez egyszer még a Karib-tenger kalózaiban is látszott.

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése