Kész az Eleven testek folytatása!


 
Isaac Marion, az Eleven testek R-jének megálmodója elkészült a zombikaland következő kötetével. A regényt már régóta ígéri, korábban már több megjelenési időpont felkerült az internetre, a történet viszont csúszott. Lassan már az is félő volt, vajon tényleg érkezik-e a folytatás.

Most azonban már biztos: igen!

Az író a Twitter oldalán hirdette ki az örömhírt: a hosszú és fárasztó munka után végre elkészült a második kötet, ami a The Living (Az Élő) címet kapta.


Az eddig elcsepegtetett információk alapján a könyvben már nem olyan szorosan R lesz a főszereplő, mint az első kötetben. Míg ott végig az ő szenvedéseit és örömeit követjük, a folytatásban több élő szereplő is küzd a maga nehézségeivel, és leginkább az újjáépülő világgal. Kulturális és politikai következményei is voltak a zombiinváziónak, így ennyi mindennel a második kötet jóval vaskosabb lesz az elsőnél.

Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy film is készül-e a The Livingből, de állítólag a filmstúdió érdeklődik iránta.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése