A hobbit 3. - Cím?

Sziasztok!

Már írtam róla, hogy immáron hivatalos, hogy A hobbit film nem két, hanem három részes lesz. Az első két rész címét már korábbról tudjuk. Az első a The Hobbit: An Unexpected Journe, azaz Egy váratlan utazás, a másodiké pedig The Hobbit: There and Back again, azaz Oda és vissza. 

A harmadik rész címe azonban még rejtély.

A stúdió most viszont két lehetséges címet is regisztrált a héten. Nagy eséllyel ezek közül kerül majd ki a győztes. Az egyik a The Hobbit: The Desolation of Smaug, ami arra a kopár földdarabra utal, amint Smaug, a főszereplő sárkány uralkodott, és ez az a hely, ahol a hobbitbéli Öt Sered csatája is lezajlott.  A másik a The Hobbit: Riddles in the Dark a Hobbit regény egyik fejezetének címére utal. Ez emlékeim szerint Gollam rejtvényére utalhat, aminek a megfejtésévél Bilbóhoz kerül a gyűrű.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése