Megvan Magnus?

Sziasztok!

Úgy tűnik, újabb szereplő megformálója van meg. Azt már tudjuk, hogy ki lesz Jace, Clary és Simon és Isabelle, illetve megvan Valentine két embere, Pangborn és Maillet is. Illetve az információkból tudjuk, hogy megvan Jocelyn és Alec is, de egyelőre nem árulták el, hogy kik is ők, mert egyeztetnek velük. És egyes hírek szerint Valentine szerepe is jó úton halad.

Kell is, hogy siessenek, hiszen a forgatás kevesebb, mint egy hónap múlva kezdődök Torontóban. 

Most pedig az a hír járja, hogy Magnus is megvan. Egy rajongó szerint, aki részt vette Cassandra Clare egyik barátnőjének, Sarah Rees Brennannak a dedikálásán, Sarah elárulta, hogy Magnus nem csak megvan, de nagyon szexi is. Állítólag folyamatosan azt ismételgette, hogy mennyire jó pasi, de azt nem árulhatta el, hogy ki is ő. 

Magnus szerepe azért is nagyon fontos, hiszen mind a 6 TMI részben szerepel, emellett fontos szerepet játszik az Infernal Devices sorozatban is, és ha előbbi siker lesz, nagy eséllyel utóbbi három könyvet is megfilmesítik, hiszen a jogokat már eladták. Így Magnus tulajdonképpen az a szereplő, aki minden könyvben szerepel, beleértve a viktoriánus elősorozatot is. :)

Nagy eséllyel hamarosan mi is megtudjuk, hogy ki is lesz a szerencsés színész, hiszen a forgatás kezdete vészesen közeledik.

Addig is átnézhetitek azoknak a listáját, akikről tudjuk, hogy indultak legkedvesebb boszorkánymesterünk szerepéért:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Fúú én már nagyon várom, hogy kiderüljön, lerágtam az összes körmöm, Alecet és Magnust akarok! :D
    (megj.: Elírtad Jocelyn nevét és Isabelle kimaradt, csak azért, szólok, mert biztos siettél és tudom, hogy amúgy mennyire pedáns vagy a helyesírással kapcsolatban az írásaidban :))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lina!

    Köszönöm, hogy szóltál, tényleg nem vettem észre az elgépelést. :) És Isabelle kimaradt, szánom-bánom bűnöm. :) De már javítottam is! :D Még egyszer köszi!

    És igen, én is nagyon várom őket! Meg Valentine-t és Luke-ot. :)

    Pussz:
    Dezs

    VálaszTörlés