Dilemma (Cassie Clare rajongók, olvassátok el, kérlek!)

Sziasztok!

Aki jobban ismer - értem ez alatt, hogy régebben olvassa ezt a blogot és/vagy nem csak a mindenféle itteni bejegyzésemet, hanem az írásaimat is olvassa -, az tudja, hogy függő vagyok, ha blogokról van szó. Értsétek az alatt, hogy rengeteg - RENGETEG - blogom van, ezek közül vannak aktív blogjaim, amiket rendszeresen frissítek, olyanok, amelyek jelenleg ideiglenes kihaltak, és akad egy-kettő végleg lezárt projektem.

A három aktívabb blogom ez, ezt tényleg napjában igyekszem frissíteni, a Harry Potter fanfictionös oldalm illetve az, ahová a saját írásaimat teszem fel. 

A legjobban a Könyes blogért fáj a szívem, mert nagyon akarom csinálni, csak még nagyon sok meló lenne vele, hogy normálisan el tudjam indítani. Pedig szerintem eddig egész jól sikerült. És ezen kívül még egy blogom van előkészületi fázisban, bár oda már "csak" a tartalom hiányzik. (Ez egy Hunger Games fanfices blog lesz, de egyelőre a történet prológusának felénél tartok. :D)

A blogolás már-már mániámmá vált, sokszor észreveszem magamon, hogy már azért is blogolok, hogy blogolhassak. Imádok designokra és mindenféle html kódokra vadászni, ilyesmi. Épp ezért tudom is - és gyakran mondják is nekem -, hogy kissé elszaladt velem a ló, és több a blogom, mint amennyit normálisan bírok. 
A legtöbb esetben azt hiszem, indokolt a dolog, mert jobban érzem magam, ha a HP-s, Twilightos, HG-s és a saját írásaim el vannak különítve, és nem egy oldalon kell kutakodnia annak, akit csak az egyik érdekel. Sok esetben viszont valóban igaz, hogy hirtelen döntök, lendületből, amíg lelkes vagyok, aztán amikor ez alábbhagy, akkor elhanyagolom néhány oldalam.

Ez most elég hosszú bevezetés lett, de akkor jöjjön a lényeg!

HA AZ ELEJE NEM IS ÉRDEKELT, INNENTŐL OLVASD, FŐLEG HA SZERETED CASSANDRA CLARE OLDALAIT!

Tudjátok, hogy például nagyon sok Hunger Games hírt megosztok (főleg amíg rendesen voltak), és szerintem viszonylag naprakész vagyok a témában az oldalon. Ennek ellenére pontosan az oldal profiljából fakadóan (aminek lényege a sokszínűség), akik kifejezetten Hunger Games híreket keresnek, nem feltétlenül találnak rá az oldalra. Még mielőtt valaki azt hinné, nem akarok HG oldalt csinálni, mert egyrészt már van egy, másrészt mert nem és kész. :)

Viszont... Már több Cassandra Clare rajongói oldal ébredését és hanyatlását végignéztem. De valahogy eddig egyik próbálkozás sem volt az igazi. (Ha esetleg van ilyen jó oldal, csak én nem tudok róla, kiáltsatok! Nekem eddig Gigié tetszett a legjobban, de egy ideje nincs rajta aktív frissítés, amit nem csodálok, hiszen Giginek annyi melója lehet a könyves blogjával, hol csuda. Az egyszerűen zseniális!

Szóval végignéztem egy-két ilyet, és nagyon sajnálom, hogy nincsen egy olyan oldal (mondom, ha tévedek, szóljatok), ahol a Cassandra Clare könyveihez kapcsolódó dolgok össze lennének gyűjtve egy helyen, és folyamatosan, naprakészen működne. 

Ez főleg annak tükrében sajnálatos, hogy szépen lassan kezdődik a film forgatása, és minden bizonnyal érkeznek majd a képek, videók, előbb-utóbb pedig az előzetesek és maga a film. Emellett pedig a VP oldalon nem is tudom megszámolni, hányszor felmerült már a kérdés, hogy most akkor melyik sorozat hány részes, milyen sorrendben kell olvasni stb. Én ezekről már írtam/írok, de valahogy eltűnnek az éterben. 

Én Cassandra Clare fronton elég aktívan frisselek. Híreket, fordításokat, képeket, mindenfélét hozok. Amennyi ilyen témájú posztom van, az szinte már most megtöltene egy blogot.
Ezért már régebben felmerült bennem a gondolat, hogy önálló Cassandra Clare blogot indítok. 
De mindig visszakoztam, pontosan a fenti okok miatt. 

Viszont ha belegondolok, így is, úgy is hozom a híreket, csak nem külön blogra kerülnek, hanem ide. 

Ti mit gondoltok? Szükség lenne egy ilyen oldalra vagy feleslegesnek érzitek? 
Vagy úgy egyáltalán. Ha kell ilyen oldal, alkalmas vagyok szerintetek arra, hogy én csináljam meg? 

Most tényleg nagyon érdekelne, mit gondoltok. Ezért ki is teszek egy szavazást oldalra, de nagyon kérlek titeket, ha van véleményetek (márpedig miért ne lenne), írjátok meg nekem kommentbe is!

Ja, és ha a válasz, hogy szeretnétek, akkor várom a névötleteket! :D 

FRISS! Kitettem egy szavazást oldalra a Cassie Clare-es oldal nevét illetően. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

9 megjegyzés :

  1. Hogyne akarnánk! :D most szerintem több száz TMI rajongóval egy emberként sikítottunk fel, hogy "Végre!"
    Alig várom, hogy elkezd, szóval hajrá!
    A Gigié tényleg nagyon szuper volt, kár érte:/
    Puszi Ana

    VálaszTörlés
  2. Úgy van!
    Egyetértek Anaval!
    Ez a mai napom legjobb híre :D
    Nem kell aggódnod mert mint minden más blogodnál a Cassie-s oldalon is remek munkát fogsz végezni!
    Én is alig várom már!
    puszi:Regi

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    IGGEEENNNN legyen!
    Nagy Twilight, HG-fan vagyok, de ilyen oldalak már vannak, amik mellesleg nagyon színvolasak (Twinform és Éhezőkviadalblogspot)
    DE TMI még nincs. Ezért szerintem lenne igény egy színvonalas, gyakran frissülő oldalra, ahol minden ott van egyfajta rendszerben.
    Tipp névre: cassieworld
    Felőlem bármi lehet a neve, ez csak tipp, de lényeg, hogy legyen :D Ügyes vagy, menni fog az! :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Húú, nagyon köszönöm a biztatást! :D
    És tetszik a cassieworld, de sajnos már foglalt. :(

    VálaszTörlés
  5. Igen, igen és még 1000x igen! Legyen, szükség van rá! Nagyon örülök h te gondoltál erre, és h megcsinálnád, m már itt is rengeteg jó dolgot megosztottál velünk, és ez egy külön oldalon tökéletes lenne! :)
    szerintem bőven lenne rajongója az oldalnak, pláne h egyelőre egy igazán színvonalas, rendszeresen frissülő oldal sincs ilyen.
    Névnek talán valami magyar kéne, m angolul már több ilyen oldal van és így több név is foglalt.

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Igen, én is valami magyarra gondoltam, hogy valami tulajdonnévre. Cassie nevével, esetleg valami könyvben lévő árnyvadászos dologra... Néhány ötletet ki is írtam szavazásba. :)

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Szerintem ez egy fantasztikus ötlet, és ha úgy fogok csinálni ott a dolgokat, ahogy a már meglévő blogjaidon (nem mindet láttam MÉG), akkor szuper lesz :)
    szóval én csak biztatni tudlak, h vágj bele :D
    mit veszíthetsz? :))

    VálaszTörlés
  8. Szavaztam (az árnyvadászvilágra)és lehetne mondjuk valami Idrissel kapcsolatos vagy Alicantével, bár azt azok nem biztos, hogy ismerik, akik még most kezdik el a sorozatot (ami nagy hiba, de jobb később, mint soha!:D)
    Pusz: Ana

    VálaszTörlés
  9. Névötletek: theonlycassie
    theonlycassieclare
    thecassieclare

    vagy valami hasonló, hogy kitűnjön.

    VálaszTörlés