Csontváros szereposztás

Sziasztok!

Ígértem, hogy írok arról, hogy mi a véleményem a Csontváros film szereposztásáról. És meg is írtam. :) 

A Cassandra Clare rajongói oldalon posztoltam, ott olvashatjátok el. Íme a link: http://arnyvadaszvilag.blogspot.hu/2012/07/fogadjuk-el-oket-filmes-szereposztas.html

Azért így elöljáróban annyi, hogy írtam a Jace szereposztással kapcsolatban is, és úgy általában a szereposztás dologról. :) Kíváncsian várom, hogy egyetértetek-e. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Szia Deszy, gyorsan akartam írni neked, de a facebook-om rosszalkodik az új blogodra pedig sose sikerül kommentet írnom még. Szóval, csak azt szeretném, hogy ezt http://themortalinstruments.wix.com/clarys-sketchbook ismered? Az előbb mutatta nekem egyik ismerősöm és gondoltam elküldöm neked, hátha nem hallottál róla, vagy ki szeretnéd tenni a blogra.

    Lina

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Pont ma ajánlották a figyelmembe Facebookon is. És igen, egyébként ismertem, még régebben láttam, de a címet közben elhagytam. :D
    De köszönöm az ajánlást! Feltétlenül meg fogom osztani. :D

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés