Clockwork Princess borító - Hivatalos

Sziasztok!

Itt a Clockwork Princess, az Infernal Devices - Pokoli szerkezetek trilógia harmadik, befejező kötetének borítója!



Hogy mi van Tessa kezében? Az bizony a Kódex. 

Cassie azt is elárulta, hogy hamarosan megint lesz apró részlet.

A regény végig az Egyesült Királyságban játszódik majd, de néha fognak emlegetni távoli helyeket benne.

Nem árulhatja el a modell nevét, de a ruhája elérhető. Egy kosztümös kollekcióból kölcsönözték.

A háttérről: Tessa a Blackfriars Híd és a St. Paul Katedrális előtt áll. (Fogalmam sincs, hogy ezt hogy szokás lefordítani, nekem mindig St. Paul's Cathedral marad.)

Cassie elmesélte azt is, hogy a borító tervezőjével egyszer beszélgetett arról, hogy Tessa mennyire szereti a könyveket, és hogy az irodalom igazi varázslat számára. Cassie azt szerette volna, ha a képen nem csak specifikusan a Clockwork Princessbéli Tessa jelenik meg, hanem Tessa úgy általában, az egész történeten keresztül. (Ezért lehetséges az is, hogy bizonyos ékszerek - amelyeket most nem neveznék meg a spoilerezés miatt - nincsenek rajta.)


Egyébként ahogy már írtam róla tegnap a borító a rajongók tweetelésével vált egyre inkább láthatóvá. Itt van egy félkész állapot:

 
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

6 megjegyzés :

  1. istenem de jól néz ki :) egyszerűen imádom !! már alig várom, hogy a kezemben tarthassam( mondjuk az még nem mostanában lesz és remélhetőleg megtartják ezt a borítót majd Magyarországon is )

    VálaszTörlés
  2. ha nem ez lesz a magyar borító, gyilkosságot fogok elkövetni xD mert nagyon tetszik *és most nosztalgiázik egyet, hogy milyen jó volt a St. Paul előtt állni*

    VálaszTörlés
  3. Borostyán, köszi! :D Megjegyzem. :D Bár gyanítom az én fejemben mindig angolul marad meg. :D

    Szerintem a borítót nagy eséllyel megtartják, hiszen eddig Cassie Clare minden könyvének borítója megmaradt, többek között az Infernal Devices első részéé is, és nem jellemző a Könyvmolyképzőre, hogy a sorozat közepén designt váltsanak.

    Én még sajnos nem álltam ott, de remélem, egyszer én is eljutok oda. :D

    Azt pedig már én is alig várom, hogy a kezemben tarthassam, bár engem a belső tartalom vonz igazán. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. :)

    VálaszTörlés
  4. Istenem, annyira gyönyörű! Az egyik legjobban sikerült borító. :) Modell- Tessa nagyon szép! :D Remélem gyorsan lefordítják! :))

    VálaszTörlés
  5. Háát, elméletileg idén novemberben jön a Clockwork Prince magyarul, aztán jövő év elején jön magyarul a CoLS. Márciusban megjelenik angolul a Clockwork Princess, szóval szerintem megint november-december környékén lesz majd magyarul. :)

    VálaszTörlés