Befejeződött a Hobbit filmek forgatása

Sziasztok!

Azt hiszem, a cím magáért beszél. Egészen pontosan 266 nap alatt sikerült leforgatni a két filmet, hiszen mint azt tudjuk, bár a Hobbit egy kötetes, két film lesz belőle. 

Peter Jackson, a film rendezője a következőt írta ki Facebook oldalán:

"We made it! Shoot day 266 and the end of principal photography on The Hobbit. Thanks to our fantastic cast and crew for getting us this far, and to all of you for your support! Next stop, the cutting room. Oh, and Comic Con!
Cheers, Peter J"

"Megcsináltuk! A 266. forgatási napon vége A hobbit forgatásának. Köszönet a csodálatos szereplőgárdának és stábnak, hogy ilyen messzire juttattak minket, és mindannyiótoknak a támogatásáért! A következő állomás a vágószoba. Ó, és a Comic Con!
Cheers, Peter J"

Nos, a Comic Conos megjegyzés nagy eséllyel valami meglepit sejtet, mondjuk egy kisebb részletet, esetleg plakátot. Majd meglátjuk!



Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése