Az első képek a Beautiful Creatures filmből

Sziasztok!

Megérkezett az első kép a Beautiful Creatures - A lenyűgöző teremtmények című könyvből készülő film első hivatalos képe! :D Bizony!

A film szereposztása egyszerűen zseniális. Olyan nagy nevek szerepelnek benne, mint Viola Davis, Emma Thompson vagy Jeremy Irons. Az első képeket azonban Emmy Rossumról kaptuk (igen, Az Operaház fantomjás színésznő), aki Ridley-t alakítja majd. (Igen, csöppet megváltoztatták a külsejét.) És van egy kép Lenáról és Ethanről is. :)

Íme:




Ahogy látjátok, a képek az Entertainment Weeklyből származnak. :D

És ha esetleg még nem jegyeztétek volna fel a naptáratokba... A film 2013. február 13-án érkezik, legalábbis Amerikában. Alig várom, hogy másokról is kapjunk képet. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

4 megjegyzés :

  1. Szia! :)
    Basszus már annyira várom. :D
    Amúgy ki alakítja Ethant? Nem ismerős.
    Ridley nem szőke a könyvben? Vagy inkább eperszőke? :) A rózsaszín csíkokra legalább emlékszem. :D Szerintem tök jól megcsinálták, elég figyelemfelkeltő. :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    De igen, szőke. Írtam is, hogy megváltoztatták a külsejét. Ethant pedig Alden Ehrenreich, leginkább sorozatokban és kisebb szerepekben tűnt fel egyszer-egyszer, szóval őt nem igazán ismerheted. :D

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés
  3. Akit igazán ismerni lehet az majd Serafine (Emma Tompson ) és Link (A Project X főszereplője) lesz ! :) Mellesleg ehmm... a könyvben Lena haja is fekete itt pedig barna :( Azért néha könyv hűebbek is lehetnének ezek a filmadaptációk :(((
    xoxo:Mia

    VálaszTörlés
  4. Hát, engem mondjuk az olyan apróságok, mint hogy fekete vagy sötétbarna a haja mondjuk pont nem zavarnak.
    És részemről a film sztárja Jeremy Irons. :D És tele lesz híres színészekkel, Emma Thompson mellett azért a fent látható Emmy Rossum is elég ismert és Viola Davisről sem szabad megfeledkezni.

    VálaszTörlés